ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร – คอร์ดเพลงใหม่ล่าสุด

คุณกำลังมองหาคอร์ดสำหรับเพลงที่เพิ่งออกใหม่หรือไม่? คุณกำลังมองหาคอร์ด ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร อยู่ใช่ไหม หากเป็นเช่นนั้นโปรดดูตอนนี้.

ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร – คอร์ดเพลงใหม่ล่าสุด.

ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร

ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ – ลำเพลิน วงศกร บ่แม่น ว่าอ้ายบ่ฮัก กะย้อนว่าฮักเลยปล่อยให้เจ้าไปมีความสุข ถึงอ้าย ต้องเป็นทุกข์ ต้องจมอยู่กับความหลังความเก่า ของสองเฮากะบ่เป็นหยัง แฮงเห็น เขาดีส่ำได๋ อ้ายกะแฮงอายที่เคยดึงเจ้า มาเว้าทางฝันนำกัน แล้วนี่ฮักเฮา คงสิพ้อทางตัน เมื่อเจ้านั้นพบผู้พ้อทางใหม่ ที่ไปได้ดี สิบ่รั้ง เจ้าไว้ ให้เจ้าไป กับเขา ได้เห็นเจ้า มีความสุขอ้ายกะดีใจหลาย เมื่อความฮัก มันคือการให้ คือสิ่งสุดท้าย ที่อ้ายจะให้เจ้า ฮักเฮา อ้ายสิเก็บไว้ให้ลึกๆ สุดหัวใจ ไปฮักกัน กับเขา สาเด้อหล่า เจ้าบ่อต้องมาหัวซา คนที่บ่มีค่า คืออ้ายดอกเด้อ ปล่อยให้มันเจ็บ แล้วกะจบกันไปสาเด้อ อ้ายอยากให้เจ้าได้เจอ ได้พบพ้อกับคนที่เขาดีกว่า เจ้าอย่ามาเสียเวลากับอ้ายเลย 
 ไปฮักกัน กับเขา สาเด้อหล่า เจ้าบ่ต้องมาหัวซา คนที่ บ่มีค่าคืออ้ายดอกเด้อ ปล่อยให้มันเจ็บ แล้วกะจบกันไปสาเด้อ อ้ายอยากให้เจ้าได้เจอ ได้พบพ้อกับคนที่เขาดีกว่า เจ้าอย่ามาเสียเวลากับอ้าย

นอกจาก ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร นี้แล้วคุณยังสามารถดูคอร์ดอื่น ๆ อีกมากมายที่เผยแพร่ใหม่ได้ที่นี่: New chords.

รูปภาพที่เกี่ยวข้องกับ ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร .

ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร | Popasia

การค้นหาที่เกี่ยวข้องกับ ไปฮักกันกับเขาสาเด้อ  ลำเพลิน วงศกร .

#ไปฮกกนกบเขาสาเดอลำเพลน #วงศกร

สามารถดูข้อมูลเพลงเพิ่มเติมได้ที่นี่: Popasia.net.

ขอบคุณมากที่ติดตามบทความของเรา.

ผู้คนยังค้นหา

คอร์ดเพลงโปรดมอง
คอร์ดเพลงนกเจ่า
คอร์ดเพลงขอโทษ
คอร์ดเพลงใส่ใจได้แค่มอง
คอร์ดเพลงไสเจ้าว่า
คอร์ดเพลงเพื่อชีวิต
คอร์ดเพลงแฟนตัวยง
คอร์ดเพลงวาฬเกยตื้น

ใส่ความเห็น