คุณกำลังมองหาคอร์ดสำหรับเพลงที่เพิ่งออกใหม่หรือไม่? คุณกำลังมองหาคอร์ด บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์ อยู่ใช่ไหม หากเป็นเช่นนั้นโปรดดูตอนนี้.

บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์ – คอร์ดเพลงใหม่ล่าสุด.

บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์

บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้ – โอ บุรีรัมย์ สิบอกเลิกยังบ่กล้า สิบอกลา ยังทำใจบ่ได้ คั่นอ้ายต้องขาดน้องไป อยู่บ่ได้ดอก ตอนที่มีอ้ายเพียงคนเดียว น้องบ่เคยสิเหลียวมองไผ ตอนที่เขาเข้ามาปันใจ กลับกลายเป็นอ้าย เป็นหมาหัวเน่า เป็นหยัง อ้ายก็คอยไถ่ถาม อ้ายเฮ็ดดีนำ กะยังส่ำเก่า เมื่อน้องฮักเขา อ้ายก็เลยนั่งฮ้อง น้องว่าคั่นทนบ่ได้ ก็เซาเว้ากันอ้าย น้องว่าคั่นอ้ายทนได้ ก็ต้องเป็นตัวสำรอง อ้ายต้องยอมรับทุกอย่าง แม้ว่านางให้เป็นที่สอง สถานะแค่กิ๊กของน้อง ก็ยังดี * สิบอกเลิก ยังบ่กล้า สิบอกลายังทำใจบ่ได้ คั่นอ้ายต้องขาดน้องไป อยู่บ่ได้ดอก เลยฝืนทน คบกันเรื่อยไป แม้ว่าเสียใจ กินน้ำใต้ศอก ฮักนี้ บ่มีทางออก นอกจากอ้ายตาย พยายามสิตัดใจแล้ว บ่มีแววว่าสิเฮ็ดได้ พยายามจน สิบ้าตาย บ่งึดไผแล้วในมื้อนี้ คึดหลาย สิค่าโตตาย บ่อยากหายใจ ในโลกใบนี้ ขาดน้อง บ่ได้อีหลี ใจสิสลาย 
( * , * ) ฮักนี้ บ่มีทางออก นอกจากอ้ายตาย

นอกจาก บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์ นี้แล้วคุณยังสามารถดูคอร์ดอื่น ๆ อีกมากมายที่เผยแพร่ใหม่ได้ที่นี่: New chords.

รูปภาพที่เกี่ยวข้องกับ บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์ .

บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์  | Popasia
บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์ | Popasia

การค้นหาที่เกี่ยวข้องกับ บอกเลิกบ่กล้าบอกลาบ่ได้  โอ บุรีรัมย์ .

#บอกเลกบกลาบอกลาบไดโอ #บรรมย

สามารถดูข้อมูลเพลงเพิ่มเติมได้ที่นี่: Popasia.net.

ขอบคุณมากที่ติดตามบทความของเรา.

ผู้คนยังค้นหา

คอร์ดเพลงโปรดมอง
คอร์ดเพลงนกเจ่า
คอร์ดเพลงขอโทษ
คอร์ดเพลงใส่ใจได้แค่มอง
คอร์ดเพลงไสเจ้าว่า
คอร์ดเพลงเพื่อชีวิต
คอร์ดเพลงแฟนตัวยง
คอร์ดเพลงวาฬเกยตื้น

ใส่ความเห็น